Η Εταιρεία μας


H ιστορία μας

Mια εταιρεία 40 χρόνων βασισμένη στην αγάπη και στο μεράκι για το αντικείμενο που ασχολείται. Με μια τεχνογνωσία που περνάει από γενιά σε γενιά και με σταθερές συνεργασίες που αντέχουν στο χρόνο και τα σημεία των καιρών. Διασφαλίζοντας την ποιότητα του τελικού παραγόμενου προϊόντος εξασφαλίζοντας μειωμένο κόστος παραγωγής για την επιχείρηση, παραδίδοντας μηχανήματα και εξοπλισμούς με εργονομικό, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να είμαστε σημείο αναφοράς για τους πελάτες μας, αξιόπιστος σύμβουλος και προμηθευτής κατασκευών & εξοπλισμού υψηλής ποιότητας που καλύπτει κάθε ανάγκη.

Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η αποστολή μας.

Εμπειρία – Τεχνογνωσία

Η εμπειρία-τεχνογνωσία που αποκτήσαμε μέσα από τη συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρείες όλων των κλάδων έχει αποδειχθεί πολύτιμη, αφού είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε και να καταγράψουμε την ουσία της παραγωγικής διαδικασίας με κύριο μέλημα μας την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.

Προσωπική επαφή με τον πελάτη – Ποιότητα

Η Inox-lm φροντίζει για τις ανάγκες των πελατών της και μεταδίδει αυτή την αξία και στους υπαλλήλους της. Τα αποτελέσματα αυτής της εργασίας είναι εμφανή ως προς την ποιότητα των προϊόντων μας,  των υπηρεσιών μας και των ανθρωπίνων σχέσεων.

INOX L.M. σημαίνει καινοτομία-εφευρετικότητα-δημιουργία.

Από το 1982 προσφέρουμε αδιάλειπτα λύσεις στις ανάγκες και στους προβληματισμούς σας.

Η Inox-lm ανταπεξέρχεται επι δεκαετίες στα οράματα μαγάλων εταιρειών καλλυντικών, τροφίμων, φαρμάκων και χημικών προϊόντων.

    Επικοινωνια

    Διευθυνση

    Δ.Θεοδωρά 10(4η Πάροδος), Μεταμόρφωση, Αττική, ΤΚ 14452

    © Inox-lm. All rights reserved.
    Powered by CJT.